Wensenlijstje Loterij

En toen was het ineens alweer 2020. Het nieuwe jaar, nu al vol met plannen en vooruitzichten waar ik enorm veel zin aan heb. Dit jaar gaan wij ons nieuwe huis in, beginnen wij met de bouw van onze home gym / garage gym en begint mijn nieuwe avontuur van sport. MAAR, wat ook is geweest is de eindejaars loterij. Kans is erg groot dat het niks is geworden, of een tientje ofzo, maar soms is het wel leuk om na te denken wat je zou doen als je een flinke smak geld zou verdienen. En lijstjes, ik ben gek op lijstjes. Dus hier gaan we.

– Meteen de garage gym af bouwen in ons nieuwe huis.

– Rogue Echo bike

– Lifting platforms bouwen in de tuin van ons nieuwe huis (nu 2 vierkante bloemenperkjes)

– Monkey bars bouwen aan de garage

– Andere deuren in de garage

– Opleidingen en trainingen volgen die met sport te maken hebben.

– Echt trouwen (nu geregistreerd partners)

– Studieschuld afbetalen

– Uitbouw van huis

– Vloerverwarming hele benedenverdieping

– Nieuwe vloer benedenverdieping

– Nieuwe keuken

– Zwembad in de tuin

– Zonnepanelen op het dak

– Warmteboiler

– Nieuwe auto

Stiekem is het belangrijkste op dit lijstje en hetgeen wat ik echt als eerste zou doen, mijn studieschuld afbetalen. Alleen dat al zou best wat geld per maand schelen en al heel snel weer kunnen opwegen naar financiering van andere dingen. Toch heb ik, net als veel andere mensen volgens mij wel een luxe lijstje klaar staan van wat we graag willen doen met een flinke smak geld. Zelf zou ik al heel erg blij zijn met elk bedrag uit een loterij, het hoeft niet persé miljoenen te zijn. Maar een paar duizend om een begin te maken in het waarmaken van bovengenoemde dromen, dat is altijd welkom.

Dromen hoeven niet altijd dromen te blijven, ik weet ook dat als wij hard blijven werken en goed met ons geld om gaan wij geld opzij moeten kunnen zetten om bovenstaande waar te maken. Ik hoef geen landhuis of een boot of wat dan ook. Wij zijn blij met waar wij zijn.

Wat zou jij willen doen met een miljoen?

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.