Wat zit er in mijn badkamerkastje?

Het heeft even geduurd omdat het verrassend moeilijk bleek om de juiste schroeven te vinden om ons badkamerkastje te plaatsen, maar hij staat en eindelijk heb ik al mijn skincare op kunnen bergen. Tot mijn verbazing staan de kastjes best wel vol, maar vind ik ze er ook super gaaf uit zien. Mijn huid is de laatste tijd een rotzooi en de spullen wat meer binnen bereik hebben staan maakt het hopelijk wat gemakkelijker. Dus omdat ik stiekem een beetje trots ben op hoe het er uit nu bij staat (kijken hoe lang dat goed gaat), dacht ik… laat ik er eens foto’s van maken. Dit is mijn badkamerkastje.

Het bovenste plankje wordt gedomineerd door Philosophy en The Body Shop. Als het om reiniging gaat dan zweer ik bij Philosophy. Ik vind ook vaak genoeg kortingscodes en andere acties zodat ik gelukkig niet de volle prijs betaal voor beide. The Body shop is qua ‘rustig houden van mijn houd’ echt van belang. Aloë Vera en Tea Tree hebben het altijd goed bij mij gedaan. Maar als het om echte hardnekkige reiniging gaat, gaat er bij mij niks boven de Purity Made Simple van Philosophy. Toen ik daar laatst de mega grote fles van tegen kwam voor de prijs van de kleinere fles wist ik niet hoe snel ik die moest bestellen. Op gaat het toch wel. Er staat ook nog een verdwaalde haarspray die mijn haar heerlijk zacht maakt en de noodzakelijke wattenschijfjes.

Het midddelste plankje is onder andere douchegel, veel douchegel. Ik ben er gek op en gok dat ik met deze voorraad nog wel ruim een jaar vooruit kan. Wederom Philosophy en natuurlijk kan Snow Fairy van Lush ook niet ontbreken. Wat niet te zien is dat ik er ook zelf nog een mega fles van gekocht heb. Owh help, ik heb dus nog meer douchegel dan op de foto, woeps. Maar stiekem: sorry not sorry. Verder staat er nog een badolie die ik al veel te lang heb (toen ik nog niet eens een bad had) die ik misschien gewoon maar eens weg moet gooien. En voetverzorging aan de rechterkant, ook belangrijk! Nu ik best veel wandel is het onderhouden van mijn voeten van groot belang. Scrubzout, een grote puimsteen en tabletten  die je in water gooit voor zachte voeten. Het blijft heerlijk.

Het onderste plankje gaat vooral om verzorging. Links staan de creme’s en moisturizers. Verder is het bijna alleen maar maskers. Vooral als ik in bad lig te weken heb ik vaak een masker op. Dat beetje extra verzorging op mijn zeer onrustige huid. In het mandje zitten allemaal verschillende merken want vaak als ik bij een drogist naar binnen liep en ik zag er één die mij aansprak dan ging hij vaak wel mee. Ze kosten vaak niet zoveel en een leuke voorraad hebben is niet vervelend.

En als laastste hebben we nog het middenplankje, het open gedeelte tussen mijn bovenkastje en die aan de onderkant van mijn man. Hier staat alleen een roze geurkaars, die ik soms ook brand als in bad zit. Een nieuwe lufa/spons of hoe je dat ding ook wil noemen voor als ik de andere weg gooi (wat ik eigenlijk binnenkort wel eens moet doen) en een leuk flesje met zout voor een voetenbadje. Hij staat niet bij de rest van de voetverzorging voor 2 redenen. Omdat het flesje te groot is voor die plank en omdat ik het daar leuker vind staan. Het was onderdeel van een cadeautje van mijn man, zo lief.

Als ik het zo zie heb ik echt bagger veel dingen die ik eerst op mag maken voordat ik nieuwe ga kopen. Dat zeg ik nu wel en voorlopig lukt het misschien ook wel, want lockdown, maar kijken hoe lang het duurt voordat ik weer eens wat mee naar huis neem. Toch ben ik super blij dat het kastje er staat en dat mijn spulletjes er mooi in staan, niks weggepropt en ik weet precies waar alles te vinden is.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *