Unboxing – The Leann

Volgens mij kwamen we er via Instagram bij, een website vol verantwoorde snacks en over het algemeen gewoon lekkernijen. Nu ik bezig ben met macro’s en in het algemeen op calorieën inname letten is een snack al snel geen optie. In de supermarkt kijk ik mijn ogen uit over hoeveel ik niet meer in mijn dag kan passen en als je eindelijk eens goed naar labels kijkt kom je er pas achter hoeveel je voorheen wel niet naar binnen aan het schuiven was zonder er over na te denken. Dus een optie om snacks te bestellen die ik juist wel mag hebben, hell yeah!

Samen hebben we wat producten uitgezocht die we wilde proberen en die gewoon interessant leken. Na 2 dagen hadden we het pakketje in huis. De website zelf alleen al zit vol kleur en dat komt bij mij meteen al vrolijk over. Het navigeren was wel wat moeilijk soms gezien er best een groot lettertype gebruikt wordt en dat al snel druk wordt op mijn kleine laptop. Toch al redelijk snel wat snacks uitgekozen en snel uitpakken toen we het in huis hadden. Het paste ook allemaal maar net in het doosje lijkt het.

Bovenop lagen 2 koekjes van Lenny & Larry. Ikzelf had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt een best wel bekend merk te zijn. De koekjes die we hebben gehaald waren Snikerdoodle en Chocolate Donut. De koekjes waren werkelijk enorm en ikzelf heb er twee kleine hapjes van gehad. Wat ik erg jammer vond want gigantisch wat waren ze lekker zeg! Vooral de chocolate Donut. Van die momenten dat je hardop zegt: owh my god!

De Flower & White Raspberry Meringue Bar was één van mijn keuzes. Dit klinkt veels te lekker om niet uit te proberen. En het feit dat de candy bar onder de 100 calorieën is, is voor mij een hele grote win. Hij was lekker, maar ik had er iets meer van verwacht. Gok dat het meer aan mij ligt dat de bar zelf.

De X50 Broccoli Chips in BBQ Flavour. Wederom te vreemd om niet te proberen. Wat ik had verwacht was traditionele chips met een broccoli smaak. Wat ik kreeg waren daadwerkelijk broccoli roosjes met een crunch en hele fijne en toch ook wel aparte smaak. De calorieën zijn hiervan niet zo geweldig, dus dat wordt echt in kleine porties opeten, maar toch heeft het iets, iets wat ik moeilijk vind om te beschrijven. Toch zeker wel een win.

De UFit Crunchers in de smaak Salt & vinegar. Popped Protein Chips. Te merken dat ik iets met chips heb? Het zakje was helaas geknapt en dus lag de halve inhoud door de doos verspreid, dat was wel jammer. Gelukkig waren ze nog knapperig (en ook super lekker!)/ Heb het zakje namelijk snel dicht gedaan met een knijper en hij was daarmee goed gered.

Toen ik The Leann via hun instagram account liet weten dat het zakje geknapt was kreeg ik super snel een hele leuke reactie terug en werd het perfect opgelost. Zo kom ik er dus ook achter dat de customer service echt geweldig is. Daar win je bij mij ook heel erg veel mee als webshop.

Zelf kan ik op onverklaarbare wijze geen energy drinks meer verdragen, dus ik blijf er tegenwoordig ver bij uit de buurt. Maar als ik dan zoiets zie als de Bang Lemon Drop, ben ik altijd nieuwsgierig. Gezien ik het dus niet zelf kan drinken is de review van mijn man: tjah, gewoon energy drinks, niks bijzonders. Beetje jammer, maar toch altijd leuk om iets nieuws te proberen.

De Strawberry Key Lime Margarita siroop. Dit spul, dit spul is echt ongelooflijk. Weinig calorieën, geen suiker, maar een smaakbom… niet normaal. In het contact met de webshop zelf tijdens het gesprek over het kappote chips zakje heb ik ze ook meteen verteld dat ze deze nooit uit het assortiment moeten halen, dit spul is te geweldig en we zijn heel erg blij dat we deze hebben geprobeerd. Natuurlijk is hij niet meteen op, maar ik weet wel dat als het weer wat warmer wordt, ik zorg dat ik deze in huis heb. Dat staat als een paal boven water.

De LoveRaw Buttercups in de smaak Cookie Dough. Geen keuze van mij, omdat ik niet zo gek ben op de ‘reguliere’ peanut butter cups. Maar reken maar dat ik hier een hapje van heb geproefd. Mijn man (voor wie ze ook waren) was super enthousiast en blij mee. Voor mij was het hem net niet. Ik ben niet gek op pure chocolade en de cookie dough was mij iets te zoet. Persoonlijke smaak denk ik dan maar, maar toch is er hier aardig van genoten en waren ze als eerste uit het pakketje op.

Als laatste de Quest Protein Bar in de smaak Chocolate Brownie. Één van mijn keuzes. Ik hoor bepaalde bloggers in Amerika altijd over de Quest Bars, wij hebben die hier simpelweg niet. Dus toen ik ze zag op de website, jup… die moet mee komen. Dit is voor mij één van de proteïne repen die het meeste vult, van degene die ik tot nu toe heb geproefd. De smaak is heerlijk en ik wil er zeker nog meer van bestellen.

Volgens mij is het wel duidelijk dat wij zeker vaker een bestelling zullen plaatsen, al is het alleen maar om weer wat andere dingen uit te proberen en de succes snacks opnieuw te bestellen. Wederom, de klantenservice was geweldig en reageerde op Instagram binnen minuten, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb verder geen idee hoe groot het bedrijf is wat hier achter zitten, wie hier achter zitten en hoe het allemaal is begonnen, dat kon ik niet terug vinden. Maar ik ben fan, ik vind het leuk en daar gaat het om. Owhja, deze blogpost is niet gesponsord door The Leann, was dat maar waar zeg. Zijn toch van die dingen die je er tegenwoordig bij moet zetten volgens mij hahaha.

Eén reactie op “Unboxing – The Leann

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.