Spullen Die Ik Altijd Mee Sjouw

Spullen waar ik niet zonder kan leven, die ik altijd bij mij moet hebben… dat zijn er niet veel, dacht ik. Toch kan ik best een tasje vullen kom ik achter. Dit etui vinden bij de Bruna was dus ook iets wat direct mee moest. Mijn tas is altijd een enorme rotzooi en nu heb ik in ieder geval iets van organisatie en lijkt het minder rommelig. Dit is wat er allemaal in zit.

Het tasje komt dus bij de Bruna vandaan, ik zag het liggen en het moest mee, dit tasje schreeuwt mijn naam. Ik ben er echt zo één die veel te veel met zich meesjouwt in een grote tas, maar een aantal dingen moeten echt mee.

Mijn koptelefoon moet altijd mee. Het gaat mee naar de sportschool, het gaat mee naar mijn werk. In mijn pauzes loop ik altijd en dan luister ik een audioboek. In de sportschool moet er naar mij geschreeuwd worden en weiger ik te luisteren naar de muziek die ze daar draaien, mijn koptelefoon gaat mee. Ook in de winkelstraat draag ik hem graag, even afsluiten van de wereld.

Mijn sleutels. Autosleutels en huissleutels zitten aan een ander keycord. Aan de ene kant zodat de bossen niet te zwaar worden en aan de andere kant omdat mij is geleerd dat mocht je de ene kwijt raken, dan heb je de andere nog.

Desigual portemonnee. Ik houd van dat merk, mijn tassen zijn van dat merk en ik kon een goeie deal krijgen met de portemonnee er bij. Qua kleding vind ik het merk te druk, maar de tassen en de accessoires zijn geweldig. Zwart met glitters, geweldig.

Deodorant, handcrème en lippenbalsem. Drie super belangrijke dingen waarvan ik vind dat iedereen ze in hun tas moeten hebben. Deodorant kan nooit kwaad. In de winter heb ik bagger droge handen en door de sportschool heb ik de creme nodig om de eeltplekken ietwat flexibel te houden. De lippenbalsem is wederom een belangrijke. Vooral in de wintermaanden kan en wil ik niet zonder.

Ik houd van een matte finish op mijn huid en daarom zweer ik al jaren (en dan bedoel ik echt jaaaaren) bij de Matte Finish setting spray van NYX. Het houdt mijn make-up een hele dag op zijn plek en nog belangrijker: mat! Ook leur ik altijd mijn, op dat moment, favoriete lippenstift mee, op dit moment is dat de L’oreal Color Riche in de kleur Rose Gold Obsession. Een simpele fijne kleur, ben er gek op.

Natuurlijk kan ik ook geen kant op zonder mijn Iphone oplader en Rabo Scanner. Ze zien er beide niet uit… maar ik ga nergens heen zonder, want ik heb geregeld collega’s aan mijn bureau staan of ze de oplader of scanner even kunnen lenen. Ze weten allemaal dat ik ze mij heb. Vind dat best grappig.

Zelfs in de herfst en winter kan de zon nog best vel zijn, mijn ogen zijn nogal gevoelig en ik krijg super snel hoofdpijn als het licht te vel is. Een zonnebril bij mij hebben is echt een vereiste. Dit is al wel een hele oude die ik volgens mij al bijna 10 jaar heb… tijd voor een nieuwe, maar deze is zo fijn.

Als laatste natuurlijk een bucketload aan pennen. Je kan er nooit genoeg van bij je hebben vind ik. In elke andere tas die ik heb, daar zitten sowieso pennen in. Het liefste met glitters… want, hallo! Volgens mij heb ik er intussen al weer meer in zitten, ik heb er veel te veel en vind het fantastisch.

Als laatste, een nagelknippertje en extra haar elastiekjes. Ik haat van die uitsteeksels bij je nagels als een malle, ze blijven altijd haken. Vandaar dat ik het nagelknippertje altijd bij mij heb. Ook raak ik haar elastiekjes kwijt bij het leven, dus voor het geval dat, zit er altijd één extra in het tasje. Daarnaast ook in mijn jaszak, broekzak en in mijn auto, overal liggen die krengen.

wat draag jij altijd met je mee?

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.