Hi! Welkom! Mijn naam is Lucinda, 32 jaar en ik woon de heerlijke rustige Noordoostpolder (dat bovenste rondje van Flevoland). Samen met mijn partner en onze 4(!) katten wonen wij samen in een heerlijk klein huisje.

Naast deze blog over alles wat maar met mijn ‘lifestyle’ te maken heeft heb ik ook nog een blog waar ik meer praat over sporten, fitness en mijn gevecht met de kilo’s. Dus als je het leuk vindt om meer over mij en mijn fitness/afval-avonturen te lezen dan zie ik je graag terug op Buckle Up! Fitness.

Naast mijn beide blogs heb ik een vrij normaal leven. Ik heb ook gewoon een fulltime vaste baan die ik helemaal te gek vind. Bloggen is iets wat ik er als hobby bij doe en waar ik altijd, toen ik in het verleden nog anders blogs had, veel plezier uit gehaald heb.

Een Lifestyle blog is iets waar ik al een hele tijd over heb zitten denken, maar elke keer werd het afgeraden omdat ik geen specifiek punt kom vinden om op te focussen. Ik vind simpelweg teveel dingen leuk en interessant. Dus 2020 was het jaar dat ik al het advies in de wind geslagen heb en er maar gewoon voor ben gegaan. Dit is mijn leven en ik vind het leuk om over te schrijven. Ik ben niet iemand die graag anderen vertelt wat ze wel el niet moeten doen, maar wel iemand die graag ervaringen deelt. Die net wat teveel lult over een heleboel dingen. En een blog is naar mijn mening een goede manier om dingen van je af te praten en hopelijk ook een leuk gesprek met andere mensen met dezelfde interesses aan te gaan.

Naast deze blog houd ik er dus op mijn andere blog ook veel sportsessies op na en daar zal op mijn social media ook veel over voorbij komen. Ik zou het ook leuk vinden als jij mij daar zou volgen, je weet wel… gezellig! Links naar mijn Twitter en Instagram staan hier rechts in de sidebar.

Maar, waar het op neer komt, leuk dat je wat meer over mij wilde lezen en ik hoop je terug te zien. Een reactie achterlaten vind ik altijd leuk.