Review – Labello Scrub

Het is weer de tijd van het jaar dat ik met schrale, droge en nog net niet bloedende lippen rond loop. De tijd van het jaar dat hij bij je dragen van een lippenbalsem ultieme noodzaak is, in ieder geval voor mij. Lippenbalsem is tegenwoordig van vele merken te verkrijgen en iedereen heeft wel zijn favoriet. Ik zweer bij Labello. Heb er ook genoeg in mijn tas zitten, die ik vervolgens aan de lopende band kwijt raak. Tijd om nieuwe te kopen.

Al een tijdje zag ik reclames voorbij komen van de nieuwe Labello, eentje die ook meteen je lippen zou moeten scrubben. Het was zelfs zo erg dat ik speciaal voor deze Labello naar onze winkelstraat ben gelopen (paar km verderderop). Verder had ik niks nodig, behalve een excuus om even aan de wandel te gaan in het weekend. Bij drogist nummer 3 vond ik hem eindelijk en had ik geen twijfel en nam hem meteen mee. Knalroze verpakking, dat doet het bij mij ook al meteen goed.

De geur zou rozenbottel moeten zijn, maar voor mij ruikt het gewoon zoetig, maar niet overdreven. Ook zit er Vitamine E in, wat nog meer verzorging geeft. Ook de verpakking vind ik leuk, het is net wat anders dan de standaard Labello tube. Op deze tube zitten namelijk kleine bolletjes, zodat je weet dat dit de tube is waar de scrub deeltjes in zitten.

Op het eerste gezicht zie je de scrubdeeltjes niet, dus vroeg ik mij ook af of ik niet een verkeerde gekocht had. Op de achterkant van de verpakking stond wel dat je eerst de bovenste laag er af moest wrijven voor je bij de scurbdeeltjes komt, wat ik een ietwat vreemde gebruiksaanwijziging vond. Ik heb wel een stuk of 10 keer redelijk overmatig de lippenbalsem moeten aanbrengen voor ik pas bij de scrubdeeltjes kwam, houd daar rekening mee.

Toen ik eindelijk bij de scrubdeeltjes was gekomen merkte ik meteen dat deze niet bepaald klein zijn, je kan flink gaan schrapen en tegelijkertijd breng je ook een verzorgende balsem aan op je lippen. In het begin had ik de neiging om de deeltjes die achterbleven van mijn lippen af te likken. Dit bleek niet nodig want de deeltjes lossen op. Een zachte glans blijft achter en ik heb wel het idee dat mijn lippen door de scrub net wat beter verzorgd zijn dan bij de reguliere Labello tubes die ik heb.

Is het een wondermiddel? Zeker niet. Na een tijdje is de balsem weg en zijn niet ineens mijn lippen magisch verzorgd voor de rest van de dag. Nee, dit moet ik blijven aanbrengen en bijhouden om zachte lippen te houden. Toch blijf ik zweren bij Labello, ik heb naast deze ook een aantal anderen in mijn tas zitten. Ook eentje die een zacht kleurtje achter laat op mijn lippen. Toch kan ik mij niet herinneren dat ik ooit in mijn leven een tube helemaal tot het einde gebruikt hebben. Op de één of andere manier raak ik ze altijd op gegeven moment kwijt.

Toch ben ik erg blij dat ik deze gekocht heb, want het voelt toch wel weer fijn met deze koude wind om mijn lippen in te kunnen smeren en het niet nog meer een droog zooitje wordt. Het is zeker een aanrader, zeker ook wel even wennen, maar zeker geen wondermiddel. Als je gemiddelde verzorging nodig hebt is het prima te doen.

Waar ik nog meer erg benieuwd naar ben is hoe lang het duurt voordat ik hem kwijt ben. Ik heb in mijn leven al zoveel Labello’s gekocht en kan mij niet herinneren dat ik er ooit eentje daadwerkelijk op gemaakt heb voordat ik hem kwijt ben geraakt. Toch blijf ik ze kopen, elke keer weer is Labello mijn keuze.

Ken jij deze nieuwe Labello Scrub al?

Liefs, Lucinda

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *