Bloggen is iets wat ik de afgelopen 15 jaar af en aan gedaan heb. Elke keer kwam er weer wat tussen waardoor ik stopte. De tijd had ik er simpelweg niet voor of ik had het op de verkeerde manier aangepakt. Toch bleef het altijd in mijn achterhoofd, want genoeg te praten heb ik wel. Ook typ ik zo een eind weg. In het echte leven probeer ik wat meer mijn mond te houden en juist meer naar andere mensen te luisteren. Het is simpelweg niet altijd nodig dat ik over elk onderwerp mijn mond open trek.

Toch vind ik het stiekem best wel leuk om over verschillende onderwerpen wat te vertellen, vooral mijn ervaringen (leuk of juist niet leuk). Een blog is daar simpelweg een uitermate geschikt medium voor. Lekker een eind weg praten en hopelijk ook in contact komen met een hoop leuke mensen die met dezelfde interesses lopen.

Buckle Up! Buttercup zal een verzameling worden van al mijn interesses die ik maar onder de noemer ‘Lifestyle’ zet. In werkelijk wil ik het hebben over financiën, wonen, sporten, hobby’s, vrije tijd, zwangerschap en nog een bende aan andere dingen. Puur waar mijn interesses liggen en dat kan nog wel eens veranderen.

Wat mij altijd verteld is dat je met een blog je moet focussen op 1 onderwerp. Ik kan dat simpelweg niet en daarom heb ik Buckle Up! Buttercup in het leven geroepen. Waar ik wel voor sta is eerlijkheid, ik ga niet dingen mooier voordoen dan ze zijn. Mijn meningen zijn duidelijk en ze zijn eerlijk. Teveel blogs doen zich mooier voor dan ze zijn en ik kan dat ergens wel snappen, maar zo zit ik simpelweg niet in elkaar. The Good, the Bad and the Ugly zal voorbij gaan komen. Maar ik beloof dat ik leuk en gezellig houd hoor!

Dank je wel voor je bezoek en ik hoop je vaker te zien. Laat vooral een berichtje achter, dat zou ik leuk vinden.