Mijn Lush – Snow Fairy – Obsessie

Misschien is obsessie een te groot woord, maar owh wat ben ik gek op de bath bombs van Lush. Wat ik helemaal was vergeten is dat de kerstperiode ook betekent dat Snow Fairy weer een ding is. De geur van Snow Fairy van Lush is mierzoete zuurstok en de mensen die mij een beetje kennen weten dat mierzoet mijn ding is. Toen ik dus een pakket van Lush cadeau kreeg voor kerst met alleen maar Snow Fairy producten was ik een heel blij mens.

Terwijl ik dit schrijf kijk ik op de site om te kijken of de producten nog te krijgen zijn en op de één of andere manier staat er nog wel wat op, maar als ik doorklik is het er ineens niet. Het is niet mijn bedoeling je blij te maken met een dooie mus, MAAR als je het nog wel kan vinden kan ik het niet genoeg aanraden.

Als eerste mijn grote favoriet uit het pakket, de Snow Fairy Bath Bomb. Ik heb nog niet vaak een bath bomb meegemaakt die zo sterk in geur is en ook de hele tijd van het bad blijft hangen. Ik lag na 2 uur lang weken nog altijd te genieten van de geur. Dat is ook de reden waarom ik er zelf direct nog een paar extra gescoord heb.

Naast een bath bomb was er ook een Snow Fairy Bubble Bar. Deze is echt flink en is prima in 4 stukken te delen en te verdelen over een aantal keren. Ikzelf hoef niet om te komen in de bubbels, maar een beetje is wel gaaf en die geur… het blijft geweldig.

Een andere grote favoriet is de Snow Fairy Douchegel. Hiermee is mijn liefde voor Snow Fairy jaren geleden begonnen. Een collega nam mij mee naar de Lush winkel in Maastricht waar wij destijds voor een bedrijfsuitje waren. Nog nooit was ik in de winkel geweest en wist eerlijk gezegd niet eens van het bestaan (er zit nou eenmaal geen Lush in deze regio, serieus… niks in noord en oost Nederland… waarom?). Maar toen ik Snow Fairy rook was ik om, meteen een grote fles douchegel meegenomen en ook deze keer heb ik naast dit flesje ook een grote extra fles gekocht zodat ik nog maanden mierzoet kan ruiken.

De Shampoo bars heb ik ook wel eerder gebruikt en stiekem hoop ik dat deze beter is dan voorheen. De eerste paar keren dat ik het gebruikte voelde mijn haar aan als stro en gezien ik nogal een flinke bos haar heb, wil ik dat liever niet. Het is stiekem ook de reden dat ik hem nog niet heb gebruikt deze keer, ik ben bang dat het tegen gaat vallen.

Wat mij wel positief verraste was de Snow Fairy Dusting Powder. Het is een soort roze talkpoeder met een glitter er doorheen. Ik had geen idee waar ik het voor kon gebruiken. Tot ik het idee kreeg om het voor een workout op plaatsen te ‘smeren’ waar ik snel zweet. Wat er gebeurde was dat ik tijdens de workout wat droger bleef qua zweet en daarnaast na een uur afbeulen nog altijd lekker rook op zweterige plekken. De glitters zijn wel een ding, maar daar kan ik mee leven.

Wat mij ook blij verraste was de Snow Fairy Body Spray. Stiekem gebruik ik hem het meeste in mijn haar. Als het nat is spuit ik er een klein beetje in en de rest van de dag blijft de geur om mij heen hangen. En tjah, als iemand die gek is op de zuurstok geur werkt dit perfect. Als ik de kans krijg wil ik hier volgend jaar zeker een grotere fles van halen.

De Body Conditioner moet ik nog proberen, maar houd ik stiekem een beetje achter omdat het een redelijk klein potje is en het lijkt mij heerlijk om in het voorjaar als het wat warmer aan het worden is op mijn huid te smeren. Natuurlijk hoeft ook niet alles meteen op, dus probeer ik ook wat te bewaren gezien het pas volgend jaar kerst is als het weer te verkrijgen is.

Ik ben super blij dat ik dit pakket heb gekregen voor kerst, de geur maakt mij zo blij en de doos heb ik natuurlijk bewaard om al mijn andere bath bombs in te bewaren. Lush is een bedrijf die ik graag steun ondanks dat ze flink aan de prijs zijn… het is een luxe voor mij waar ik af en toe wel wat aan uit wil geven en het cadeau krijgen is al helemaal geweldig.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *