Mijn Favorieten van 2019

2019 is al weer achter ons, maar het was zeker wel een heel goed jaar. Een jaar waarin ik veel gave shit meegemaakt, gezien en geprobeerd heb. Favorieten om het zo maar te noemen en die wil ik toch nog best graag delen. Het zijn er wel een heleboel omdat ik alles maar in één post gooi, maar dat maakt het ook wel weer leuk. Dit waren mijn favorieten van 2019

Beauty

Garnier Aloe vera dagcrème – Er is amper een dag voorbij gegaan dat ik dit niet op mijn gezicht smeerde en het blijft tot nu toe een van de meest geweldige dagcrèmes die ik ken. Wel moet ik hem nu online bestellen, want in de winkels kan ik hem niet meer vinden.

Nyx Matte Finish Spray – De enige spray die ik heb gevonden die daadwerkelijk mijn (zeer minimalistische) make-up er een hele dag op laat zitten.

Philosophy Purity Made Simple – Wat ben ik blij dat ik dit merk in 2019 weer herontdekt heb. Deze cleanser is zo geweldig, dat ik niet meer zonder wil. Ja, dit flesje is best wel duur, maar ik doe hier ruim een half jaar mee, dus in dat opzicht vind ik het ‘Money well spent’.

Philosophy Cinnamon Buns Douchegel – Ik heb sowieso een enorme liefde voor douchegel, maar de ultieme favoriet is Cinnamon Buns van Philosphy. Hij ruikt zo enorm lekker en vooral in de wintermaanden is dit mijn geur.

The Body Shop Tea Tree Toner – Dit spul, samen met de Philosophy Cleanser is de reden dat mijn huid er tegenwoordig zo goed uit ziet. Ik kan en wil niet meer zonder en gebruik het elke ochtend als extraatje voordat mijn dagcrème op gaat.

Etos Voetenbad Bruis Tabletten – Omdat ik het afgelopen jaar zoveel kilometers heb gewandeld ben ik ook meer op voetverzorging gaan letten en deze tabletten die je in een bak met warm water gooit zijn geweldig. Ook leuk dat ze er uit zien als voetjes.

Series

Echt belachelijk hoeveel super goede series er in 2019 uit gekomen zijn, toen ik dit lijstje maakte had ik niet verwacht dat ik er zoveel op zou zetten, maar hier zijn we… ik heb veel coole shit gezien. Wij hebben een abonnement op Netflix, Disney+ en Prime Video.

Umbrella academy – afgeleid van een comic book, die ik ondertussen ook aan het sparen ben. Het was gewoon niks wat ik al niet eerder gezien heb.

Chilling adventures of Sabrina – Een heel andere versie dan vroeger ‘Sabrina the teenage witch’, maar dit is 20x gaver. Ook veel meer duister dan ik verwacht had, maar alles wat er maar van had kunnen hopen. Eind januari 2020 weer een nieuw seizoen en ik heb er zin in.

The Boys – Wauw dit was onverwacht veel te gaaf. Superhelden… maar die enorme eikels blijken te zijn. Gruwelijk gaaf en zeker een aanrader. Ook gebaseerd op een stripboek, die ik nu ook heb.

The Witcher – een afsluiter van 2019 die mij enorm verrast heeft, ik heb de games niet gespeeld en de boeken niet gelezen, maar het lijkt er op dat ik dat toch maar eens moet gaan doen. Kan niet wachten op seizoen 2 want wauw wauw wauw wat was dit gaaf.

Good Omens – Dit seizoen had van mij nog 30 meer afleveringen mogen hebben, de humor was precies in mijn straatje en het acteerwerk was super. Ondertussen het boek ook gekocht, want dit was te geweldig om niet te hebben.

The mandalorian – Als grote fan van Star Wars had ik hier grote hoop voor (gezien de rest van de films de laatste jaren een beetje ‘meh’ waren, maar deze serie stelde niet teleur. Ook kan ik nog steeds niet uit over de schattigheid van Baby Yoda. Wat een goeie serie was dit.

Podcast

Radio 33 – de podcast van mijn broer Ramon en zijn beste vriend Matthieu. Veel goede muziek en humor waar ik blij van word. Binnenkort ben ik ook te gast! Hoe vind je die?!?!?!? Luister Radio33 HIER!

Why won’t you date me – Als je Nicole Byer niet kent, ga dan op Netflix heel snel Nailed It kijken. Zij is echt zo’n geweldig mens met een humor die mij altijd op de juiste plek raakt. Haar podcast gaat over haar single leven en het is werkelijk waar hilarisch. Zij is fantastisch.

Kleding

Camo leggings – Ik ben gek op alles ‘camouflage’. Ik heb een camo jas, camo trui en dus ook deze leggings en ze zitten zo ongelooflijk fijn dat ik er ondertussen 3 heb en eigenlijk alleen nog maar deze draag bij het sporten.

Reebok sportsbra – Wederom… camouflage. Ik ben er gek op. Deze sportbh heeft dus ook een camo print. Gekocht bij Reebok zelf en in eerste instantie dacht ik dat ze niet genoeg steun zouden geven door de dunne bandjes, niets is minder waar. Ik kan gewoon touwtjespringen en niks valt er uit. Van deze soort heb ik ondertussen 4 bh’s volgens mij. Geweldige dingen.

Roze muts – Gekregen van mijn moeder! Wat je niet goed ziet is dat er bovenop 2 bolletjes zitten die er uit zien als fluffy oortjes. Ondertussen heb ik al zoveel complimenten op deze muts gehad, echt ongelooflijk. Ik vind hem werkelijk fantastisch.. en ook heerlijk warm.

Games

Ik hoop er in 2020 meer tijd voor te kunnen maken maar afgelopen jaar waren mijn favoriete spelletjes op te spelen: Forager, Astroneer, Stardew Valley en Tropico 6.

Overige SCHTUFF

Koptelefoon met KittyEars – Mijn koptelefoon is een Razer Kraken Tournament Edition koptelefoon en jawel… daar zijn oortjes voor te verkrijgen. Ze doen niks extra’s behalve er super cool uit zien en wederom het geld meer dan waard. (terwijl ik dit schrijf heb ik ze ook op!)

Draadloze UrbanEars Koptelefoon – Voor sporten en mijn wandelingen overdag vind ik het een must om een koptelefoon op te hebben. Bovengenoemde is meer voor thuis en gaming. Deze is draadloos en perfect voor onderweg. Ik wil niet meer zonder. Hij is van UrbanEars en gaat ook zeker mee 2020 in.

Killstar Book Of Spells Notebook – je zal mij niet vaak het huis uit zien gaan zonder een notitieboekje in mijn tas. Op dit moment is het deze die ik op ComicCon gevonden heb. Killstar heeft een boel leuke dingen, maar zo’n notebook als deze, blijft leuk.

Lenovo Laptop – Gekregen voor kerst en ik wil nu al niet meer zonder. Zo kan ik nog lekker samen op de bank zitten en alsnog een eind weg typen voor mijn blogs zonder ongezellig in een andere kamer te zitten.

Pc setup – de pc waar ik op dit moment achter zit terwijl ik dit typ. En ja, alles geeft licht en is op elkaar afgestemd. Begin 2019 was alles klaar en sindsdien heb ik genoten van mijn pc. Hij is gemaakt voor games en snel internet, maar ik denk wel dat dit ook gewoon mijn favoriete plekje in huis is. Mijn hoekje.

StructuurJunkie Planner Light – Ook deze sleep ik overal mee naar toe. Ik houd er van nog dingen daadwerkelijk op te schrijven in mijn planner/agenda en af te strepen zodra iets voltooid is. Dit maakt het meer zichtbaar dan de agenda in mijn telefoon. Ook steun ik graag de maker van deze planner, Cynthia, zij is ook een geweldig blogster.

Cola Zero – Altijd al gek geweest op Cola, maar dit jaar dan eindelijk de zero variant leren drinken. Die vond ik voorheen nooit zo lekker, maar de calorieen stapelde zich toch iets teveel op. Ook drink ik alleen de kleine blikjes om alsnog niet al teveel cola binnen te krijgen, want ondanks dat het zero is… goed voor je is het niet.

Rosé Gouden Dobbelstenen – Gevonden op ComicCon begin 2019 en ondanks dat op het doosje koper staat, vind ik ze toch echt Rosé goud. Ze zijn ook super zwaar en ja, ik gebruik dobbelstenen met minder en meer dan 6 kanten.

XXL Venom Pre-Workout drink – Voor het sporten gebruik ik niet altijd een pre-workout. Dat vind ik simpelweg niet nodig. Maar als het wel ‘nodig’ is, vind ik deze echt fantastisch. Je hoeft zelf niks meer te mengen en kan lekker snel een blikje meenemen. De smaak is ook fantastisch en hij werkt als een malle om niet dat beetje extra oomph mee te geven.

Baking Stuff – in 2019 ben ik begonnen met bakken. Dit deed ik daarvoor niet geregeld. Ja af en toe een simpele cake als er bezoek kwam. Maar ik heb geleerd om verschillende taarten te bakken, muffins die echt geweldig zijn en nog meer cakes. Ik kan daarom ook echt niet meer zonder deze spullen. Hoeveel recepten wel niet gebruik maken van cups en teaspoons enzo… en nu kan ik dat gewoon meten.

Mokken Op Mijn Werk – Gok dat ik er meteen maar even bij moet zeggen dat ik geen alcoholist ben, maar dit soort mokken vind ik gewoon leuk om te hebben en de blik die ik dan krijg van mensen blijft grappig. Deze staan op mijn bureau op het werk. De zwarte mok is van Rooster Teeth en de witte mok van Bitterkaartje.

Fitbit Charge 3 – Deze Fitbit heb ik in januari 2019 gekocht en ben geen dag zonder gegaan. Ik neem de info niet aan voor heilig, maar het helpt mij om mijn actieve minuten per dag te halen en een beetje rekening te houden met mijn eten op dagen dat ik niet zoveel heb bewogen. Op dit moment heb ik hem niet, want hij moest voor reparatie opgestuurd worden, maar ik wacht met smart op de dag dat ik hem terug heb.

Dit waren oprecht mijn favorieten van 2019. De spullen die ik helemaal geweldig vond en hopelijk ook in 2020 met veel plezier blijf gebruiken. Wel weer gaaf om zo’n lijstje te maken en het huis door te lopen en stil te staan bij gave shit. Heb jij ook zo’n leuk lijstje? Laat het hieronder weten!

Liefs, Lucinda

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.