Ik Ben Zwanger! (Plan Baby Update)

Het is hier een tijdje stil geweest, dat was niet de bedoeling, maar had wel een reden. Vandaag kan ik namelijk het blijde nieuws mededelen dat ik zwanger ben!!!! 12,5 week ben ik nu onderweg en het zijn geen gemakkelijke weken geweest tot nu toe. Een aantal spoed ziekenhuisbezoeken en ongeplande echo’s heb ik al achter de rug. Nu gaat het een stuk beter en is de rust weer wat teruggekeerd, dus tijd om het bekend te maken.

Wij zijn erg blij dat het ons is gegund om een kindje te mogen verwachten. Het is natuurlijk altijd maar afwachten of alles werkt zoals het zou moeten. Maar gelukkig zijn we nu over de ‘gevarenperiode’ heen en ik kon niet wachten op dit moment.

In december 2019 stopte ik met de prikpil, wetende dat het een jaar zou kunnen duren voor mijn cyclus terug zou keren. Gelukkig startte alles weer op na 8 maanden en na bijna precies een jaar te zijn gestopt met de prikpil raakte ik zwanger. We zijn dolgelukkig en gingen door het lint van blijdschap toen ik de positieve test zag.

Tot nu toe groeit de baby precies zoals het hoort, elke keer als we mochten kijken was het precies zoals het moest zijn. Met mij gaat het sinds kort ook een stuk beter, wat fijn is, vooral na de complicaties die ons al vroeg in de zwangerschap moet spoed naar het ziekenhuis liet rijden.

Baby en ik maken het goed en laten we hopen dat het zo blijft. Midden september ben ik uitgerekend en wij kijken er naar uit onze kleine spruit in onze armen te sluiten.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *