Dure Bruisballen – Waar Voor Je Geld?

Nu ik een bad heb, wil ik er van genieten. En naar mijn mening kan dat het beste met de belachelijk grote Bath Bombs van Lush. Normaal gesproken had ik tijdens een tripje naar Utrecht de winkel in gelopen om ze allemaal te bekijken en te ruiken welke geuren ik wilde uitproberen, maar wij zoeken voorlopig de drukte nog niet op uit voorzorg. Wat was ik blij toen mijn bestelling binnen kwam, het was namelijk sneller dan de verwachting.

Veel mensen die horen dat ik nu graag in bad ga, nu wij er ook daadwerkelijk één hebben, vragen zich af of ik dat wel blijf doen. De verhalen die ik hoor van mensen die speciaal een bad hebben laten plaatsen om er vervolgens niet of nauwelijks gebruik van te maken snap ik niet. Misschien praat ik over een paar jaar wel weer anders, maar voorlopig, voorlopig houd ik van deze momenten dat ik echt even tijd voor mijzelf neem.

Lush is een winkel waar ik al vaker heerlijke spullen voor de badkamer heb gekocht, zepen, scrubs, douchegels, allemaal heerlijk. Bijna alles is gemaakt van natuurlijke producten, er wordt niet getest op dieren (ook de grondstroffen niet) en veel producten zijn zelfs volledig vegan. Nu kon ik eindelijk los gaan op de Bath Bombs, oftewel bruisballen. Ze hebben ook Bubble Bars, maar die probeer ik een volgende keer wel.

De 10 die ik had uitgekozen:

The Comforter – Citrus en Zwarte Bessen
Goddess – Citroen, Jasmijn en Sandelhout
Marshmallow World – Citroen, Vanille en Lavendel
Peachy – Perzik en Grapefruit
Groovy Kind Of Love – Citroen, Rozenhout, Ylang Ylang
Think Pink – Lavendel en Vanille
Intergalactic – Pepermunt en Grapefruit
Calavera – Limoen en Citroen
Flight – Zeezout, Citroen en Mandarijn
Blackberry – Citroen

De prijzen per Bath Bomg liggen zo tussen de 5 en 8 euro per stuk. Dat is niet niks, daar ben ik mij volledig van bewust. Maar wat ik niet meer wist is dat je voor die prijs ook een gigantisch grote bruisbal krijgt. Ik denk zelfs wel dat de meeste door de helft kunnen en dat je nog steeds een explosie een kleur en geur krijgt. In dat opzicht vind ik wel dat je waar krijgt voor je geld. Het maakt het badderen net wat meer speciaal en waar ik met douchen zo snel mogelijk wil, neem ik voor een bad echt de tijd. Gemiddeld lig ik er ruim een uur in, als het niet twee is. Kaarsje aan, boek er bij en ik ben een blij ei.

Wat ik heb gemerkt bij Lush is dat de geur er nog steeds is als ik uit bad stap, iets wat ook wel mag voor dat geld. Binnen no-time was de bruisbal opgelost en heeft mijn bad een leuk kleurtje en geur. De kleuren hebben tot nu toe nog niet afgeven op het bad zelf, waar ik soms wel bang voor was.  De bruisballen waar glitter in zit vind je wel overal terug, dat lost simpelweg niet op, dus houd hier rekening mee.

Mijn huid voelt na de tijd altijd heerlijk zacht en verzorgd aan. Dat is wel zo bij Lush, het gaat er niet alleen om dat het er leuk uit ziet, de ingrediënten zijn daadwerkelijk goed voor de huid en hebben allemaal hun eigen werking. Op de site zelf kan je kiezen wat je wil, wil je fris, fruitig, bloemig… het kan allemaal. Ook de werking kan je uitkiezen.

In eerste instantie vond ik dat ik voor 10 Bath Bombs best veel geld uitgegeven had (68 euro), maar als ik ze dan zo in mijn handen heb en zie hoe groot ze zijn, wetend hoe lang de geur blijft hangen en hoe zacht mijn huid voelt, ja dan is het naar mijn mening het geld waard. Ik zal zeker als deze op zijn zeker nieuwe bestellen.

Tijdens het plaatsen van de bestelling stond dat het zo rond 3 tot 5 werkdagen zou duren voor het überhaupt in behandeling genomen zou worden. Ik was dan ook blij verbaasd dat ik op dag 4 de zending al in huis had.

3 reacties op “Dure Bruisballen – Waar Voor Je Geld?

    1. • Ik zelf heb een bad in huis, en ik zelf maakt der niet echt gebruik van. Mijn man daarin tegen ga meestal in bad.
      • Ik zelf hou ik zo van die bruisballen van lush, maar het grappigste is dat ik dat enkel aankoop als ik op reis ga. Dan kan ik daar echt van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *