Voor vragen, suggesties of andere zaken ben ik per mail te bereiken, zie hiervoor de Contact pagina.

Alle artikelen en foto’s op Buckle Up! Buttercup! zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto te kopiëren of verspreiden (via bijvoorbeeld een RSS feed). Ook is elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming.

Buckle Up! Buttercup! is een site waar ik veel tijd en liefde aan besteed. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle blogposts op Buckle Up! Buttercup! zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet voor de volle 100% achter sta.

Alle foto’s op Buckle up! Buttercup! zijn gemaakt door mij met mijn Iphone XR. Als dit anders is, wordt dit nadrukkelijk vermeld, met bron.

Buckle Up! Buttercup! is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van deze website. Ook is Buckle Up! Buttercup! niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt. De inhoud van Buckle Up! Buttercup! is aan constante verandering onderhevig en kan op elk moment en zonder enige vorm van aankondiging, worden veranderd door de auteur.